Spring til indhold

Lyndby By- og Bådelaug står bag de store samlingsdage i byen. Sommerfesten på havnen er årets højdepunkt, men året igennem holder vi løbende arrangementer på mærkedage og når det er tid til at mødes. Desuden igangsætter vi forskellige projekter, der skal styrke fælleskabet og livsglæden i Lyndby. For tiden er vi i gang med at renovere vores gadekær og pladsen omkring, og vi er med i initiativet til at etablere et Byhus.

Kommende arrangementer:

 • Folkekøkken

  Folkekøkken

  Mandag den 26. september 2022
  Tilmeldingsfrist: 24/9

  Læs mere…

 • Andespil

  Andespil

  Fredag den 4. november 2022

  Læs mere…

 • Advent – Juletræstænding

  Advent – Juletræstænding

  Søndag den 27. november 2022

  Læs mere…

Glæd dig til:

Folkekøkken

Folkekøkkenet arrangeres i samarbejde med Kulturforeningen, og er en fællesspisning en gang om måneden i vinterhalvåret. Spisningerne afholdes på gården Christianslund, der har et hyggeligt selskabslokale. Vi spiser kl.18.00 til 19.00 og hygger os en times tid derefter. Maden koster typisk 35 kr. pr person og der kan købes drikkevarer til rimelige priser. Målet er at samles i byen og børnefamilier er meget velkomne. Maden laves af medlemmerne i de to foreninger eller af andre der måtte have lyst. Kom og se om det også er noget for dig!

Sommerfest

Hver sommer i august måned inviterer Bylaug og Kulturforening til fest i det store telt på havnen. Der er arrangementer for børn og voksne gennem hele dagen med fælles morgenkaffe og leg på havnearealet. Dagen afsluttes med fællesspisning i teltet – alle medbringer en ret til fælles buffet, samt der kan tilkøbes kødbuffet. Øl, vand og vin købes i baren. Efterfølgende er der revy og dans og samvær aftenen igennem.

Billetter kan købes her på hjemmesiden.

Sankt Hans

Bylauget arrangerer bål på havnen, og sørger for at der er opsat telt og varme griller. Medbring selv hvad du vil spise, vi sælger øl, vand og vin samt kaffe og te fra kiosken på havnen.

Der er selvfølgelig båltale, sang og hyggeligt samvær, og vi lægger vægt på at starte så tidligt at også børnene får en god oplevelse.

Markedsdag

Hvert år i maj måned afholdes markedsdag/loppemarked ved byens gadekær. Det er gratis at få en bod og Bylauget sørger for at der kan købes en kop kaffe.

Fællesspisning på havnen

Et par gange i løbet af sommeren inviteres til fællesspisning på havnen, hvor alle er velkomne. Man medbringer selv det man vil spise og der tændes op i grillen som er til fri afbenyttelse.

Disse aftener medbringer man også selv diverse drikkelse.

Kom og sejl med

Havnen arrangerer aftensejladser, hvor alle interesserede er velkomne til at få en sejltur i nogle af medlemmernes både. Der sejles en times tid og afsluttes med en snak på havnen.

Andespil

Vi afholder andespil, som regel en uges tid før mortens aften. Vi spiller 10 spil om fine ænder og der er præmier pr 1. og 2. række.

Ænderne sponsoreres af byens erhvervsdrivende og via salg af spilleplader sikres en lille indtægt til foreningen. De seneste år har andespillet været afholdt på Christianslund.

Juletræ

Vi tænder juletræet ved gadekæret den 1. søndag i advent kl. 16.00. Der er julemand, dans om træet, sang og små poser til børnene, og æbleskiver, gløgg og kakao til alle.

Fastelavn

Der afholdes tøndeslagning, som regel i børnehuset Fjordly og der er tønder til alle fra børnehavebørn og til deres forældre og bedsteforældre. Vi ser gerne spændende udklædninger og serverer kakao, kaffe og fastelavnsboller.