Spring til indhold

Markedsdag – søndag den 29. maj kl. 10.00-15.00

  Søndag den 29. maj fra kl. 10.00-15.00 forvandler vi Lyndby til en markedsplads, med gøgl, grej og masser af hygge. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

  Vi søger loppeboder, lækkerier, gøglere og andre fjollerier, der kan være med til at gøre dagen stor, sjov og festlig. Alle indslag er velkomne – meget gerne sjove indslag, f.eks. en tombola eller “se min hobby”?

  Skriv til os på info@lyndby.com eller tilmeld dig via formularen på hjemmesiden.

  Husk også at sætte kryds i kalenderen for sommerens andre store dage:

  Sankt Hans Aften på Havnen – Torsdag d. 23. juni

  Bylauget arrangerer bål på havnen, og sørger for at der er opsat telt og tændt for grillen. Medbring selv hvad du vil spise, vi sælger øl, vand og vin samt kaffe og te fra kiosken på havnen.

  Der er selvfølgelig båltale, sang og hyggeligt samvær, og vi lægger vægt på at starte så tidligt at også børnene får en god oplevelse.

  Sommerfest – Lørdag den 13. august

  Der er arrangementer for børn og voksne gennem hele dagen med fælles morgenkaffe og leg på havnearealet. Dagen afsluttes med fællesspisning i teltet – alle medbringer en ret til fælles buffet, samt der kan tilkøbes kødbuffet. Øl, vand og vin købes i baren. Efterfølgende er der revy og dans og samvær aftenen igennem.

  Billetter kan købes her på hjemmesiden når vi nærmer os.