Spring til indhold

Kom til markedsdag i Lyndby

  Søndag den 26. maj kl. 10.00-15.00 ved Gadekæret

  Vi forvandler Lyndby til en markedsplads, med gøgl, grej og masser af hygge! Kig forbi og gør et kup, eller smag på en af Miss Mums Cheeseburgere.

  Til markedsdagen kan du bl.a. opleve:

  • Markedsplads ved Gadekæret
  • Garagesalg i hele byen
  • Få en køretur i din drømmebil – og støt civile ofre i Ukraine
  • Johnnys lotteri
  • Mis Mums sælger cheeseburgere, kaffe og kage

  Vi søger loppeboder, lækkerier, gøglere og andre fjollerier, der kan være med til at gøre dagen stor, sjov og festlig. Alle indslag er velkomne – meget gerne sjove indslag, f.eks. en tombola eller “se min hobby”.

  Tilmeld dig via formularen nedenfor eller skriv til os på info@lyndby.com

  Har du en veteranbil, en klassisk bil, en sportsvogn, en veteranmotorcykel – eller bare en bil eller motorcykel, der er lidt anderledes end dén, som de fleste bruger til dagligt – har du mulighed for at komme ud at lufte køretøjet og oven i købet støtte en godt sag.

  Som de sidste år lægger vi op til at give mulighed for at de besøgende, som passager sammen med ejeren af netop dén bil eller motorcykel, som man godt kunne tænke sig en køretur i eller på, får en rundtur på ca. 7 km. i her i nabolaget – med en forventning om, at man for hver køretur bidrager med 50 kr. til Røde Kors, som støtte til at hjælpe de civile ofre i Ukraine.

  Hvis du er frisk – så er det bare at møde op ved gadekæret med din bil eller motorcykel imellem kl. 10 og 15, og tage del i festlighederne.

  Har du spørgsmål – så skriv eller ring til Morten Jeppesen på 23883966 – eller på e-mail morten4070@gmail.com

  Tilmelding til markedsdag søndag d. 26. maj 2024

  Bylauget sørger for alt det af praktiske (annoncering, borde, kaffe, øl og vand, m.v.), men har du særlige ønsker må du gerne give besked i forvejen.