Spring til indhold

Kom og spis med!

En gang om måneden i vinterhalvåret, arrangerer bylauget i samarbejde med Kulturforeningen “Folkekøkken”, som er en fællesspisning for alle Lyndbys borgere og andre interesserede.

Spisningerne afholdes på gården Christianslund, der har et hyggeligt selskabslokale. Vi spiser kl. 18.00 til 19.00 og hygger os en times tid derefter. Maden koster typisk 35 kr. pr person og der kan købes drikkevarer til rimelige priser. Målet er at samles i byen og børnefamilier er meget velkomne. Maden laves af medlemmerne i de to foreninger eller af andre der måtte have lyst.

Kom og se, at det også er noget for dig!

Vil du være med til at lave mad, eller blot give en hånd med ved opvasken, er du velkommen til at kontakte Mai-Britt på mail: mbh18a@gmail.com

Kommende folkekøkkener:

 • Folkekøkken – Februar

  Mandag den 26. februar 2024 kl. 18.00. En gang om måneden i vinterhalvåret, arrangerer Bylauget i samarbejde med Kulturforeningen “Folkekøkken”, som er en fællesspisning for alle Lyndbys borgere og andre interesserede.

  Læs mere og tilmeld dig…

 • Folkekøkken – Marts

  Torsdag den 21. marts 2024 kl. 18.00. En gang om måneden i vinterhalvåret, arrangerer Bylauget i samarbejde med Kulturforeningen “Folkekøkken”, som er en fællesspisning for alle Lyndbys borgere og andre interesserede.

  Læs mere og tilmeld dig…

 • Folkekøkken – April

  Søndag den 28. april 2024 kl. 12.00 på Lyndby Havn. En gang om måneden i vinterhalvåret, arrangerer Bylauget i samarbejde med Kulturforeningen “Folkekøkken”, som er en fællesspisning for alle Lyndbys borgere og andre interesserede.

  Læs mere og tilmeld dig…