Spring til indhold

Fibernet til Lyndby

  Siden efteråret 2018 har en lille gruppe arbejdet med at få diverse leverandører på fremtidens faste forbindelse, fibernet, til at kigge vores vej.

  I efteråret meldte TDC sig så på banen og havde en projektvariant som ville kræve 80% tilmeldinger inden for Lyndby og omegn-området.
  Der er blevet stemt dørklokker i november 2019 nåede vi de 80%. Således er Lyndby pt. i projektering og det forventes at der graves fra engang i maj måned. Projektet estimeres færdig november 2020. Alle der har vist interesse vil modtage en email, hvor de skal gå ind og melde sig aktive, så graveholdet ved hvem der er med. Det er gratis er få kablet lagt ind, men selv ydelsen kablet kan levere, internet, tv mv afhænger af leverandørpriser.

  Læs mere i præsentationen fra informationsmødet på Østergård, ved at klikke på billedet nedenfor.

  Seneste nyt 23-04-2020:

  Arbejdsgruppen har modtaget følgende opdaterede plan:
  20. maj er der gravestart. Det slutter efter planen i september. Bemærk, at gravning ikke fylder hele området i hele perioden, og den enkelte vej oftest kun er ramt i op til fire uger.
  På mødet sagde TDC, at der ville blive åbnet for tilmelding primo april, men der er lavet om på processen af praktiske hensyn, så der åbnes således først i juni. Dette har dog ingen indflydelse på produktionsplanen.
  I løbet af august vil hver tilmeldte beboer blive kontaktet for at aftale indvendig opsætning af fiberstik. Det hele er planmæssigt færdigt 1. november, hvor eventuelt bestilte TV- og bredbåndsprodukter kan aktiveres.

  Nedenstående melding blev modtaget d. 19. juli 2021: