Spring til indhold

Få en køretur i din drømmebil – og støt Røde Kors med at hjælpe de civile ofre i Ukraine

    På Lyndby Havn til Markedsdagen søndag den 29. maj kl. 10.00-15.00, vil Lyndbys bilentusiaster line en række helt specielle biler op, så alle kan få lov til at se nærmere på dem, og få en snak med ejerne at disse fine biler.

    Vi har her i Lyndby et par gode håndfulde “biltosser”, der alle har enten en veteranbil, en klassisk bil, en sportsvogn – eller bare en bil, der er lidt anderledes end dén, som de fleste bruger til at køre på arbejde, købe ind, hente børn eller løse andre nødvendige transportbehov.

    Den oplevelse ved at have sådan en helt særlig bil, vil de gerne dele med alle i Lyndby, der har lyst til at få en køretur som passager, i én af de mange spændende biler, der normalt kun kommer ud at køre ved særlige , der normalt kun kommer ud at køre ved særlige lejligheder og helst kun i godt vejr.

    Der er også mulighed for, som passager sammen med ejeren af netop dén bil, som man godt kunne tænke sig en køretur i på ca. 7 km. her i nabolaget – med en forventning om, at man for hver køretur bidrager med 50 kr. til Røde Kors, som støtte til at hjælpe de civile ofre i Ukraine. Så lægger ejerne gratis bil og benzin til