Spring til indhold
 • Så er det igen tid til at betale medlemskontingent

  Så er det igen tid til at betale medlemskontingent til Lyndby By- og Bådelaug. Vi håber I forsat har lyst til at bakke op om vores arbejde.

  Læs mere …

 • Kom til vinterfest I Lyndby!

  Lørdag den 25. februar 2023, kl. 18.00-01.00

  Lyndby by og Bådelaug inviterer nu til vinterfest på Christianslund. Vi synes vi trænger til at mødes i den kolde tid.

  Læs mere …

 • Kom til Fastelavn i Lyndby!

  Søndag den 19. februar 2023 kl. 14.00 ved Børnehuset Fjordly

  Kom og hyg med Lyndbys borgere og se om du kan få tønden ned eller om du må nøjes med en fastelavns bolle.

  Læs mere …

 • Så er sæsonfolderen for 2023 på gaden!

  Så er kalenderen lagt for Lyndby By- og Bådelaug, Lyndby Havn og Lyndby Kulturforeningen. Året byder blandt andet på et nyt initiativ – “Vinterfest” – og naturligvis de gamle traditioner – Fastelavn, Markedsdag, Sankt Hans og Sommerfest, med mere.

  Læs mere …

 • Så tænder vi træet!

  Vi tænder juletræet ved gadekæret den 1. søndag i advent kl. 16.00. Der er julemand, dans om træet, sang og små poser til børnene, og æbleskiver, gløgg og kakao til alle.

  Læs mere …

 • Tak til Andespillets sponsorer

  Fredag den 4. november var der gang i årets andespil. I år med “musikbanko”, der blev et kæmpe hit! Hele rigtig mange ænder og gaver var på spil. En stor tak til vores sponsorer for biddragene.

  Læs mere …

 • Kom med til årets Andespil og Musikbanko!

  I år falder det traditionsrige Andespil på en fredag og det skal fejres med fest og musik. Vi starter kl. 18 med mulighed for fællesspisning hvor der kan bestilles de gode sandwich til 38 kr. fra Slagter Anders. Ud over de sædvanlige spil og præmier, har vi I år også Musikbanko, hvor vores musikalskeevner kommer… Læs mere »Kom med til årets Andespil og Musikbanko!

  Læs mere …

 • Tak til Marie og Gilbert

  Marie France & Gilbert flytter snart fra byen. De vil blive savnet, men vi regner med forsat at kunne låne lokalerne til vores folkekøkken af de nye ejere. Lørdag og søndag i uge 34 -35-36 holder Marie France & Gilbert åbent hus mellem 11:00 og 15:00, hvor man kan komme og gøre en god handel,… Læs mere »Tak til Marie og Gilbert

  Læs mere …

 • Tak til vores sponsorer

  Følgende har sponsoreret præmier til Amerikansk Lotteri: Trine Dalitz – 3 surprise pakker www.Daydreamer.dk v/ Maria Løf – 2 gaveposer Sagnlandet – 10 billetter NUNO v/ Anni Vedel – Hjemmesko Team plus v/ Janne Andersen – Gavekort til baren Scan-Flex v/ Thomas Hoffman – Gavekort til baren MIBA v/ Mikkel Brun – gavekort til baren… Læs mere »Tak til vores sponsorer

  Læs mere …

 • Ta’ med på en sejltur!

  Til sommerfesten den 13. August får vi besøg af vikingeskibet “Nidhug” fra Lyndby Vikingeskibslaug, som giver en sejltur eller to. Hvis du vil med, skal du blot møde op på havnen enten kl. 11.00 eller 13.30, hvor der er afgang fra havnemolen.

  Læs mere …