• Markedsdag – søndag den 29. maj kl. 10.00-15.00

  Vi forvandler Lyndby til en markedsplads, med gøgl, grej og masser af hygge. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

  Vi søger loppeboder, lækkerier, gøglere og andre fjollerier, der kan være med til at gøre dagen stor, sjov og festlig. Alle indslag er velkomne – meget gerne sjove indslag, f.eks. en tombola eller “se min hobby”?

  Læs mere …

 • Forår og sommer er bylaugstid 

  Så begynder det at lysne og vi går et forhåbentlig corona-frit forår og sommer i møde. Forår og sommer er bylaugstid, og traditionen tro har vi allerede arrangementer i kalenderen. Send os gerne en mail på info@lyndby.com, hvis du vil hjælpe til eller har en ide til et sommerarrangement!

  Læs mere …

 • Ny bestyrelse

  Den 21. marts 2022 holdte vi generalforsamling og fik valgt en ny bestyrelse. Vi sagde farvel til to gamle medlemmer og goddag til et nyt. Den samlede bestyrelse, som nu har konstitueret sig, består nu af: Formand: Jesper Schlamovitz Næstformand: Heidi Gynther Kasserer: Bent Nielsen Bestyrelsesmedlem: Karin Johannesson Suppleant: Finn Mejldahl Suppleant: Mikkel Bruun Andersen

  Læs mere …

 • Vil du give en hånd med? 

  Lyndby By- og Bådelaug står året rundt for en række arrangementer og projekter, der skal styrke fællesskabet i vores by og gøre byen godt at bo i. Kunne du tænke dig at give en hånd med?

  Læs mere …

 • Indkaldelse til generalforsamling 2022

  Hermed indkalder vi til generalforsamling mandag den 21. marts 2022 kl. 19.30 på Christianslund, Lyndbygade 22.

  Læs mere …

 • Så mødes vi igen!

  Så er det igen tilladt at mødes uden restriktioner. Det glæder os og vi er allerede klar med to gode lejligheder: Søndag den 27. februar 2022 kl. 15.00 holder vi traditionen tro Fastelavn og tøndeslagning ved Børnehuset Fjordly. Alle børn og barnlige sjæle er velkomne til em fastelavnsbolle og lidt varmt at drikke. Og om… Læs mere »Så mødes vi igen!

  Læs mere …

 • Sæsonfolderen for 2022 er på gaden!

  Så er kalenderen lagt for Lyndby By- og Bådelaug, Lyndby Havn og Lyndby Kulturforeningen. Vi satser på et forholdsvist Corona-frit år, og byder traditionen tro på en spændende kalender. Læs den her:

  Læs mere …

 • Ny hjemmeside

  Lyndby By- og Bådelaug har fået ny hjemmeside. Fremover vil vi annoncere alt nyt og arrangementer her, så dem uden Facebook også kan følge med.

  Læs mere …

 • Så blev det Jul i Lyndby!

  Selvom den første søndag i advent var kold og småvåd, lykkes det alligevel at få “ild” i byens juletræ ved gadekæret. Julemanden kom også forbi og delte gaver ud til børnene. Lyndby by og Bådelaug ønsker Glædelig Jul til alle!

  Læs mere …

 • Gadekæret er renset, men vandstanden følger ikke med

  Så lykkedes det at få renset slam op af gadekæret, med hjælp fra Lejre Kommune. Desværre var deres entreprenør lidt hår ved brønden, der sørger for at gadekæret ikke løber over. Vi arbejder på at løse problemet, så vi i foråret kan gå i gang med at forskønne vores gadekær. Har dy lyst til at… Læs mere »Gadekæret er renset, men vandstanden følger ikke med

  Læs mere …