Spring til indhold
 • Ny bestyrelse

  Tirsdag den 21. marts holdte vi generalforsamling i Lyndby By- og Bådelaug, hvor vi valgte to nye bestyrelsesmedlemmer. Samtidig sagde vi farvel til Bent Nielsen, der har tjent bylauget i flere perioder. Stor tak til Bent! Bestyrelsen har nu konstitueret sig således: Formand: Jesper Schlamovitz Næstformand: Hedi Gynther Kasserer: Jesper Schlamovitz Bestyrelsesmedlem: Mai Tranholm Bestyrelsesmedlem:… Læs mere »Ny bestyrelse

  Læs mere …

 • Trafikken i Lyndby

  Lyndby By- og Bådelaug har længe ønsket at forbedre trafikforholdene i og omkring byen. I 2011 havde vi et større møde med Lejre Kommunen om trafikregulering har Hornsherredvej. Det kom der et fint projekt ud af, men desværre endnu ikke penge på kommunalbudgettet. Men vi giver ikke op! Vi fastholder presset for at få projektet… Læs mere »Trafikken i Lyndby

  Læs mere …

 • Kom til markedsdage i Lyndby!

  Vi forvandler Lyndby til en markedsplads, med gøgl, grej og masser af hygge. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

  Vi søger loppeboder, lækkerier, gøglere og andre fjollerier, der kan være med til at gøre dagen stor, sjov og festlig. Alle indslag er velkomne – meget gerne sjove indslag, f.eks. en tombola eller “se min hobby”?

  Læs mere …

 • Vil du være med til at planlægge sommerens arrangementer?

  Sommeren er over os, og det betyder fest og hygge i Lyndby. Traditionen tro arrangerer Bylauget Sankt Hans den 23. juni og Sommerfest den 12. august. Kunne du tænke dig at være med i arrangementsudvalget, og sætte dit præg og gode idéer i spil, så er du meget velkommen!

  Læs mere …

 • Vil du være med til at forme Lyndby i fremtiden?

  Lyndby By og Bådelaug har i mere end 75 år, været den samlende organisation for byens fællesskaber, initiativtager til en lang række fælles arrangementer og byens talerør over for kommunen og myndighederne.   Den 21. marts 2023 holder vi vores firsindstyvende generalforsamling og valg til bestyrelsen. Samtidig har du mulighed for at melde dig til… Læs mere »Vil du være med til at forme Lyndby i fremtiden?

  Læs mere …

 • Så er det igen tid til at betale medlemskontingent

  Så er det igen tid til at betale medlemskontingent til Lyndby By- og Bådelaug. Vi håber I forsat har lyst til at bakke op om vores arbejde.

  Læs mere …

 • Så er sæsonfolderen for 2023 på gaden!

  Så er kalenderen lagt for Lyndby By- og Bådelaug, Lyndby Havn og Lyndby Kulturforeningen. Året byder blandt andet på et nyt initiativ – “Vinterfest” – og naturligvis de gamle traditioner – Fastelavn, Markedsdag, Sankt Hans og Sommerfest, med mere.

  Læs mere …

 • Så tænder vi træet!

  Vi tænder juletræet ved gadekæret den 1. søndag i advent kl. 16.00. Der er julemand, dans om træet, sang og små poser til børnene, og æbleskiver, gløgg og kakao til alle.

  Læs mere …

 • Tak til Andespillets sponsorer

  Fredag den 4. november var der gang i årets andespil. I år med “musikbanko”, der blev et kæmpe hit! Hele rigtig mange ænder og gaver var på spil. En stor tak til vores sponsorer for biddragene.

  Læs mere …

 • Kom med til årets Andespil og Musikbanko!

  I år falder det traditionsrige Andespil på en fredag og det skal fejres med fest og musik. Vi starter kl. 18 med mulighed for fællesspisning hvor der kan bestilles de gode sandwich til 38 kr. fra Slagter Anders. Ud over de sædvanlige spil og præmier, har vi I år også Musikbanko, hvor vores musikalskeevner kommer… Læs mere »Kom med til årets Andespil og Musikbanko!

  Læs mere …